Voor niets gaat de zon op!
Een spreekwoord waar ik het helemaal mee eens ben, hoewel ik graag en voor iedereen al 12 jaar elke dag het weerbericht, de vooruitzichten en de veranderingen in het weer dag in dag uit verzorg. Dat doe ik met liefde enerzijds, omdat ik als kind al gefascineerd ben door het weer en daar mijn beroep van gemaakt heb. Het dagelijks onderhouden van een website als deze is een kostbare en tijdrovende zaak.

Hoewel ik de kosten van de website deels opvang met banners/advertenties zijn de inkomsten helaas erg laag. En daarom deze vrijblijvende vraag. Omdat vele journalistieke instanties achter een betaalmuur zitten wil ik het anders doen. Vrijblijvend. Omdat alle kleine beetjes helpen.

Hieronder een aantal mogelijkheden om eenmalig, soms of periodiek een donatie te doen.
Indien u geen Mollie, Paypal of een ander betaalsysteem wilt gebruiken, kunt u een bedrag overmaken
op rekeningnummer NL12 RABO 0342832565 t.n.v. J. Visser Purmerend.
Het geld wordt voornamelijk besteed voor onderhoud en kwaliteitsverbetering van de website en een kop koffie voor tijdens mijn onderzoek en schrijfwerk.Alvast bedankt voor de zonnige steun.

Jan

ValutaBedrag